Snöflingans Gummi Björn + Friscos Season of Flame


Farm: Casinos

Description

Flamman är en storhoppande dam med mycket fart. Ibland går det lite för fort vilket leder till att hon springer ut. Har en otrolig kapacitet, hoppar alla typer av hinder med spänst och lätthet. Kullsyster med Friscos Gt Ch Season Of Ice och har väldigt fin och välmeriterad släkt på både mammas och pappas sida. Har en tjuvparningskull sedan tidigare där ungarna blev väldigt trevliga individer både på och utanför tävlingsbanorna.

Björne har ett psyke av stål samtidigt som han är genomsnäll i alla lägen. Stressar aldrig upp sig och är väldigt lätthanterlig. Har mycket studs i tassarna och hoppar med lätthet, har ett lagom tempo utan att bli seg. Tyvärr inte alltid så brydd så han kan peta några bommar, oftast väldigt små rivningar. Har en kull från förra året tillsammans med Maxim's Deliverance Lost där flera av ungarna har visar framtassarna ordentligt på tävlingsbanorna, bl.a. Röstebos Inglourious Basterds(Elit i allt) samt Röstebos Fight Club(svår m. pinnar, Elit i höjd/längd). 

Förväntar mig att denna kombination kommer ge ungar med mycket studs, energi samt ett trevligt temperament både utanför och på tävlingsbanorna. Båda föräldrarna väger 2,6 kg, högresta och relativt slanka vädurskroppar.

Interested or have any questions? Send an email to: najdan@live.se

Father

Snöflingans Gummi Björn
Crooked: Difficult - 1 Advancement points
Straight: Difficult - 2 Advancement points
High: Elite - 80.0 cm
Long: Not elite - 120.0 cm

Mother

Friscos Season of Flame
Crooked: Elite
Straight: Elite
High: Elite - 70.0 cm
Long: Elite - 1 Certificate - 230.0 cm

Birthday: 7/4/2019
Babies at birth: 5 pcs
Theme: 4th-July
Club: Gästrike Kaninhoppar Team - GKHT
Totalt inbreed: 2.34%
Price: 800 kr

Babies

NameSexColorOwnerHandler
DelawareMaleMadagaskar(rödförstärkt)--
MarylandFemaleMadagaskar--
New JerseyMaleIsabella--
VirginiaFemaleMadagaskar(rödförstärkt)--