Rask & Rivig + Northern Lullabies


Farm: Miss Pinky's


Description

Rune är en grabb som jag ofta fått upp på förslag när jag letat efter hanar till mina honor. Jag har länge kikat på honom och tyckt att han är riktigt spännande. Han är lite större i storleken och upplevs ha mycket kropp. Något som jag anser är positivt om man har en mindre hona som t.ex. Yuki. Han har ordentligt med fart och power när han går in på banan, vilket Yuki också har.

Rune söker hinder bra och visar aktivt intresse för att samarbeta med sin förare. Yuki har, i de högre klasserna, börjat visa intresse för att mer effektivt söka hinder och lyckas därför bättre numer.

Båda två har trevliga temperament och som kontinuerligt gör fina insatser. Att båda är positiva till hoppningen och innehar mycket egen motor är ett stort plus för mig. Det här tror jag kan bli en riktigt spännande kombo. ?

Målet med kullen är såklart att gå fram trevliga hoppkompisar men också ett försök att få fram mindre besläktade kaniner. Jag hoppas att det blir lagom stora individer runt 2,5 kg som har höjd, fart och slanka kroppar. Det kommer bli svårt att inte behålla någon ur kullen.

Min förhoppning är att de som visar intresse och som senare köper unge ur denna kombination är eftertänksam med hur man väljer att avla vidare på ungen.

?Frågor kring kullen eller besläktning ombedes tas direkt med mig eller via mejl.


Interested or have any questions? Send an email to: hendrikepalm@hotmail.com

Father

Rask & Rivig
Crooked: Difficult - 1 Advancement points
Straight: Difficult
High: Elite - 70.0 cm
Long: Not elite - 120.0 cm

Mother

Northern Lullabies
Crooked: Difficult - 1 Advancement points
Straight: Difficult - 2 Advancement points
High: Elite - 65.0 cm
Long: Not elite

Birthday: 7/26/2020
Babies at birth: 6 pcs
Theme: Runor
Club: Jämtlands Kaninhoppare - JKH
Totalt inbreed: 0%
Price: 1000 kr

Babies

NameSexColorOwnerHandler
AlgizMaleSvart/gul japanbrokad --
FehuFemaleViltgråbrokad m. japantecken--
KaunazMaleViltgulbrokad--
WunjoMaleViltblå--