Milleniums Twist-n-Shout + Milleniums Laurea Malta


Farm: Milleniums

Description

Beräknas komma: 4-6/2 2021

Då Aldëas tilltänkta hane tyvärr gick bort fick jag tänka om. Efter att kollat igenom tillgängliga hanar inom rimligt avstånd så slutade jag till sist på min egna ungkanin Tian. Tänkt på den kombinationen innan då jag verkligen tror att de kan komplettera varandra väldigt bra. Tian bidrar med sin ståtliga kropp, sitt underbara lynne och en fantastisk förmåga för hinder. Aldëa bidrar med sin hindersäkerhet, hinderklokhet och fart. 

Aldëa är en väldigt känslig kanin. Verkligen ingen nybörjarkanin och i fel händer hade hon varit sönderstressad. En lugn och trygg förare är vad hon behövt som ger henne space och tillit. Hinder har aldrig varit hennes problem. Men att hoppa hemma har aldrig fungerat. De få gånger jag testat har det gått katastrof och inte en bom har legat kvar. Så slutade ganska snart att ens försköa hoppa på hemma plan. Detta ledde också till att förväntningar på tävlingar har varit noll. Och varje gång har hon överraskat. En klippa som har stenkoll på hinderna och läser av de så enkelt. 

Aldëa är ingen kanin som vill ha massa mys i buren. Men gärna utanför buren, bara det inte handlar om att bli upplyft, men kommer gärna upp själv. 

Tian är en av mina yngsta förmågor. En hane jag inte hade som plan på att behålla, men efter att ha hoppat upp till mig i soffan bara några veckor gammal och lagt sig tillrätta fanns det ingen återvändo. Och oj vad glad jag är för det. En sådan mysig kanin som gärna ligger och myser i soffan med mig och katten. Inte nog med att han är världens mysigaste så har han ju en så fantastisk kropp med. Stenkoll på den om något "valpig" än. Hoppningen har fallit så naturligt för honom och har aldrig varit några problem. Tyvärr har året som varit gjort att han knappt fått visa vad han går för. 

Första kullen för båda men är otroligt spänd på vad det kan bli för kul!'

Ingår i köpet: 
- Id-märkning (chip)
- Faktamapp
- Härstamningsbevis
- Övergångsfoder

Vaccinering till självkostnadspris. Jag tar fram aktuella priser för de olika vaccinen när ungarna tingas ut. Man kan då välja vilket vaccin man önskar.

Intresseanmälan görs till michelle.elofsson@gmail.com

Ni som tidigare visat intresse på Aldëas kull med Kygo får gärna höra av er igen om ni fortfarande är intresserade. 

Interested or have any questions? Send an email to: Michelle.elofsson@gmail.com

Father

Milleniums Twist-n-Shout
Crooked: Moderate
Straight: Easy - 1 Advancement points
High: Not elite
Long: Not elite

Mother

Milleniums Laurea Malta
Crooked: Elite
Straight: Elite
High: Not elite - 1 Advancement points - 60.0 cm
Long: Not elite - 1 Advancement points - 160.0 cm

Birthday: 2/5/2021
Babies at birth: 8 pcs
Theme: Hydrangea
Club: Skånes Kaninhoppare - SKH
Totalt inbreed: 5.69%
Price: 1200 kr