Moon Sparkle + Milleniums Ch Moondragon


Farm: Milleniums

Description

Beräknas komma: 4-6/2 2021

Debbie har vid två tillfällen parats med Hugo och gått tom båda gångerna. Jag valde då att välja en annan hane och lotten slutade på min gamle gosse Cosmos. 

Debbie är en stor dam med nerverna utanpå men ett hjärta av guld. Älskar att mysa lite innan maten och somnar gärna i famnen. 
Som hoppare är hon så otroligt hindersäker, men litar inte alltid på sig själv och hoppas stort och snett. Vägen mellan hinderna är oftast allt annat än rak, men aldrig så pass att jag behöver lägga mig i för hon hittar till nästa hinder själv ändå. Senaste året har hon dock varit betydligt säkrare på sin sak och då känns allt så löjligt enkelt. Även om hon kan hoppa en stor box ur vilken vinkel som helst oh utan någon fart så är det när hon är fullt fokuserad och självsäker som verkligen visar hennes kapacitet. Hennes paradgren är längd utan tvekan. Där trivs hon så himla bra. Ett hinder att fokusera på och längden kommer så naturligt för henne.

Cosmos är min älskade gamelman efter min "once in a lifttime"-kanin Coscos. En charmigare kanin än denna grabb går inte att hitta. Försöker alltid sitt bästa även om lukterna ibland stört fokuset lite. Den ultimata barnkaninen och läromästaren och än idag ska han alltid rymma ur buren ett varv innan han kan gå in och äta sin mat.

Och först nu när jag skriver denna texten inser jag ju att Debbie och Cosmos är efter mina två (Troja och Coscos) stjärnor jag haft äran att föra till en SM vinst. 

Ingår i köpet: 
- Id-märkning (chip)
- Faktamapp
- Härstamningsbevis
- Övergångsfoder

Vaccinering till självkostnadspris. Jag tar fram aktuella priser för de olika vaccinen när ungarna tingas ut. Man kan då välja vilket vaccin man önskar.

Intresseanmälan görs till michelle.elofsson@gmail.com

Interested or have any questions? Send an email to: Michelle.elofsson@gmail.com

Father

Moon Sparkle
Crooked: Veteran
Straight: Veteran
High: Elite - 60.0 cm
Long: Elite - 140.0 cm

Mother

Milleniums Ch Moondragon
Crooked: Elite - 1 Certificate
Straight: Elite - 2 Certificate
High: Elite - 75.0 cm
Long: Elite - 5 Certificate - Champion - 260.0 cm

Birthday: 2/5/2021
Babies at birth: 6 pcs
Theme: Vinter Moon
Club: Skånes Kaninhoppare - SKH
Totalt inbreed: 2.08%
Price: 1200 kr