Ladingens Coronation Day + När alla klockor stannat


Farm: Saratoga's


Description

Detta är för mig en mycket spännande kull som jag ser fram emot att få se hur de utvecklas! Både Ninni och Cliffo är kaniner med väldigt mycket fart under tassarna och som är roliga tävlingskompisar och därför förväntar jag mig inget annat än att det kommer vara detsamma med deras bebisar. Ninni hann bara göra en start innan tävlingarna stängdes ner i höstas men har under träning visat att hon är minst en lika bra hoppkanin som en framavlad.

Ninni är en dvärgvädur med lejonrexpälstyp vilket gör att ungarna kommer att vara bärare till rexpäls. Hon har ett friskt släkte utan några kända defekter vilket jag hoppas kommer att kunna bidra positivt till hoppaveln. Hon har härstamningsbevis vilket naturligtvis kommer att skickas med till de framtida ägarna till ungarna i kullen.

Denn kull tror jag kommer att passa den som söker en rolig tävlingskompis som man kan utvecklas långt med på banorna, kullen kommer även att passa för de som vill få in wienertecknade blåögda och/eller rexpäls i sin avel.

Interested or have any questions? Send an email to: Julia.schmidt@live.com

Father

Ladingens Coronation Day
Crooked: Elite
Straight: Elite
High: Elite - 60.0 cm
Long: Elite - 180.0 cm

Mother

När alla klockor stannat
Crooked: Easy
Straight: Easy
High: Not elite
Long: Not elite

Birthday: 5/25/2021
Babies at birth: 8 pcs
Theme: Svenska uttryck
Club: Värmlands Kaninhoppare - VKH
Totalt inbreed: 0%
Price: 1000 kr